Egy messzi-messzi galaxisban…

egy messzi-messzi galaxisban...

Felkeresett egy nagyon kedves cégvezető ismerősöm, hogy szeretne egy év végi csapatépítő eseményt. Mindig valami tematika mentén szervezik a csapatépítőjüket, ami 3 évvel ezelőtt, a Covid előtt, például kalózos volt. Azóta sajnos a vírus és egyéb betegségek miatt elmaradt a team-building, de most a csillagok, még a Halálcsillag állása is megfelelő volt, az égiek és a Sötét Nagyúr is úgy akarta, hogy megtartsák ezt az alkalmat, így nagy érdeklődéssel és lelkesedéssel kezdtük el szervezni.

Ha már tematika, akkor kipattant a fejemből, hogy miért ne lehetne Star Wars témájú. A cégvezetőnek nagyon tetszett az ötlet és máris, 0. lépésként mindenki kapott egy kódolt üzenetet a Sötét Nagyúrtól, hogy álljanak készenlétben. Persze arra nem is gondoltam, hogy szoftverfejlesztő cégként 3 perc alatt megírják a kódfejtő szoftvert is… én naív. 🙂

… és eljött az a bizonyos nap. Mindenki magára öltötte az általa választott karakter jelmezét, mert ha már csinálnak valamit, azt bizony komolyan teszik, és elindult a feladatokkal és élményekkel teli nap.

Volt minden: spagetti challenge, amikor is a Tie vadászt kellett megalkotniuk spagettiből és pillecukorból 3 fős csapatoknak úgy, hogy az egyik nem beszélhetett (ragasztószalag volt a száján), a másik nem hallott (a fülében zene szólt) és a harmadik nem látott (bekötöttük a szemét).

Volt olyan feladat is, amikor muníció utánpótlást kellett biztosítani a Szövetségeseknek. A muníció a pingpong labda volt, a továbbító eszköz pedig egy kanál és egymásnak átadva kellett minél több lőszert eljuttatni A-ból B pontba.

A kedvencem pedig a pozitív pletyka volt. E feladat tartott el a leghosszabb ideig, de nagyon megérte. Mindig volt egy ember, aki a kiállt a csoportnak háttal, és a háta mögött kellett jó dolgokat mondani róla. Az elején még mindenki bátortalan volt, de azután belejöttek és egyre több jót kezdtek el mondani egymásról, az épp kint álló személyről, miért szeretnek vele dolgozni. Olyan jó volt látni, ahogy megnyílnak egymás előtt és milyen jól esik az embereknek, hogy ilyen sok jót hallottak magukról és a munkájukról.

A cégvezető teljesen szabadkezet biztosított nekem, mindössze egy feladatot, a kvízt állította ő össze, hiszen sem a feladatok kitalálásában, sem a lebonyolításban nem szeretett volna részt venni végre. Ezt a kollégái is értékelték, hiszen most nem volt meg a hierarchia, ő is egy volt a csapattagok közül.

Nagyon szuper nap volt! Köszönöm a bizalmat a TR-Soft csapatának! Az ő fotós élménybeszámolójukat itt olvashatod!

Ha pedig szeretnél még több sikersztorit olvasni a munkáimról: ide kattints!

Amennyiben te is szeretnél hasonló kreatív, igazán hasznos, izgalmas és jó hangulatú csapatépítőt szervezni cégednek, keress bizalommal valamelyik elérhetőségemen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hasonló cikkek

egy messzi-messzi galaxisban...
Král Éva

Egy messzi-messzi galaxisban…

Felkeresett egy nagyon kedves cégvezető ismerősöm, hogy szeretne egy év végi csapatépítő eseményt. Mindig valami tematika mentén szervezik a csapatépítőjüket, ami 3 évvel ezelőtt, a

csapatepitesbol-csapatleepites
Král Éva

Csapatépítésből csapatleépítés

Mi szokott lenni egy csapatépítő célja? Összehozni a csapatot, felrázni őket, új lendületet adni neki. Ez volt a célja annak a cégnek is, aki azzal

tulhajszoltsagbol-nyugalom
Král Éva

Túlhajszoltságból nyugalom

Egy KKV vezetője azzal keresett meg, hogy képtelen nemet mondani. Alkalmazotti létből lépett át a vállalkozók világába. A jelszava az volt, hogy „Addig üssük a

kiut-a-munka-fogsagabol
Král Éva

Kiút a munka fogságából

Egy milliárdos forgalmú cég ügyvezetője keresett meg azzal, hogy teljesen felborult a munka – magánélet egyensúlya. Mivel a feleségével dolgozott együtt, így otthon is a

Értesülj első kézből!

Kategóriák