Rólam

Miért válassz engem?

Voltam versenytáncos és közgazdász, exkluzív hotelek rendezvényszervezője, edző, pilates oktató és ismertek Sportosmamiként is. Éltem átlagos életet, és volt, hogy több ezer követő figyelmét élveztem. Annak éltem, amit szerettem, amiért gyerekkorom óta rajongtam, mégis egy síbalesetnek kellett történnie ahhoz, hogy rádöbbenjek, amit csinálok, az nem az én utam!

Épp ezért pontosan tudom, hogy milyen az, amikor szertefoszlik a szemed láttára az, amire feltetted az életed, amiért évekig küzdöttél, hittél benne és „csak” a saját szórakoztatásodra folytatod tovább. Ez volt az első nagy törés az életemben. Nyolc hónap kellett hozzá, hogy megemésszem, elgyászoljam és tovább tudjak lépni. Senki sem értette, miért változtatok, de én mindvégig tudtam, mit kell tennem.

Král Éva

A nyolcadik hónap végén már éreztem magamban az erőt a folytatáshoz. De merre menjek? Azt tudtam, hogy szeretek emberekkel foglalkozni, Tudtam, hogy az éltet, ha tudom, hogy a munkám által jobbá tudom tenni az életüket. Így került a képbe a coaching. A végzettség megszerzése és a vállalkozásom újrarendezése után sem találtam a hangom. Kihez szóljak, kikkel tudok a legjobban együtt dolgozni? Egy év intenzív belső munka után megalkottam a boldog munkahely programomat és ötvöztem a rendezvényszervezési és coach tapasztalataimat! A cégek felé fordultam és azt hittem, hogy most már minden rendben lesz!

De az élet nagy rendező. Szintén egy évvel később ismét próbára tett és mint egy hógömböt, összerázott. Kicsúszott a lábam alól a talaj. Azt se tudtam, hogy merre van az előre. Újra kellett gondolnom az eddigi életem, a céljaimat, a vágyaimat.

Ki vagyok én? Hogyan szeretnék élni? Mivel szeretnék foglalkozni? Egyáltalán vállalkozó akarok-e maradni? Az első sokk után négy hónapnak kellett eltelnie ahhoz, hogy talajt érezzek a lábam alatt és tiszta fejjel tudjak gondolkodni. Eddig mit csináltam? Miben voltam jó? Mit élveztem a legjobban?

Eldöntöttem, hogy folytatom a vállalkozásom. Viszont nem akartam hónapokat eltölteni azzal, hogy én magam találom meg az utam, ami nem is biztos, hogy jó. Nem szégyen segítséget kérni, még egy coachnak sem. Felkerestem egy üzleti mentort, aki segített letisztázni a fejemben lévő káoszt. Így alakult ki az a struktúra, azok a szolgáltatás csomagok, az a metódus, amivel most dolgozom és aminek az eredményét te is láthatod a itt a honlapomon és a social media felületeimen.

A hivatásom

Ahogy látod, pontosan tudom, hogy milyen az, amikor összecsapnak a fejed felett a hullámok, amikor azon gondolkodsz, hogy hogyan éled túl a mai napot anélkül, hogy megbolondulnál. Amikor minden oldalról húz, nyom, tol, feszít az élet, amikor az egész további életedet meghatározó kérdésekben kell döntened MINDEN.ÁLDOTT.NAP!

Ugyanezt látom azok életében is, akik felkeresnek. Óriási a nyomás mindenkin. Vezetőkön, csapatokon, magánembereken.

Az én hivatásom az, hogy ezt a nyomást segítsem csökkenteni. Fantasztikus dolog bekerülni egy cég életébe és csapatokkal, vezetőkkel együtt dolgozni. Amikor kezdetben emberek csoportjából, a munkám segítségével, csapat kovácsolódik össze, akik jól érzik magukat együtt, meg tudnak nyílni egymás felé, jól és gördülékenyen tudnak együtt dolgozni, el tudják mondani egymásnak, mi az, ami bántja őket. Ez egy nehéz, de csodálatos folyamat, hiszen 5-10-20 különálló személyiséget hangolunk össze és indítunk egy irányba. Ez egy varázslat!

De ugyanezt a csodát élem meg akkor, amikor egy emberrel dolgozom együtt. Amikor látom, hogy a munkám által kinyílik a világ, amiben él, meglátja annak az összes színét, az összes formáját és az össze lehetőségét és azt tudja választani, ami számára a legmegfelelőbb, akkor érzem, hogy a helyemen vagyok!

Ezek a lépések, a sok kis halál és a sok-sok apró győzelem kellett ahhoz, hogy az a motivált, lendületes és erős nő legyek, aki ma vagyok. Az az coach, akire szükséged van, s aki neked is segít főnixként szárnyalni tovább!

Rendezvényszervezési tapasztalat
Amire büszke vagyok
Coach tapasztalat

Élj a lehetőséggel

Hiszem, hogy minden negatív hatás egy lehetőség egyben. Lehetőség az újratervezésre, a tanulásra, arra, hogy megváltoztassuk az eddigi mintákat és az életünket egy más mederbe tereljük.

Ezt a nézőpontot adom át neked! Hogy meglásd, mennyi lehetőséged van, egy-egy helyzetnek mennyi aspektusa lehet.

Král Éva

Élj a lehetőséggel

Hiszem, hogy minden negatív hatás egy lehetőség egyben. Lehetőség az újratervezésre, a tanulásra, arra, hogy megváltoztassuk az eddigi mintákat és az életünket egy más mederbe tereljük.

Ezt a nézőpontot adom át neked! Hogy meglásd, mennyi lehetőséged van, egy-egy helyzetnek mennyi aspektusa lehet.

Král Éva