R. Král Éva-Life coach

Újratervezés coaching – Gyerek mellett dolgozni

Manapság sokan választják azt, hogy vállalkozó lesznek a pici baba mellett, mert ez mégis egy rugalmas lehetőség, tudnak otthonról dolgozni, nem kell a főnöknek minden alkalommal könyörögni, hogy engedjen haza, ha a gyerek beteg, nem nézi rossz szemmel, ha épp' nevelés nélküli munkanap vagy nyári szünet van és otthon kell lenni valakinek az imádott büdöskölökkel. 

Vannak olyanok is, akiknek időközben megszűnt a pozíciója és akkor sem tud visszamenni oda dolgozni, ahonnan elment szülni, ha akarna. 

 

Valaki mindig is tudta, hogy mivel szeretné lekötni magát és az idejét, miután a gyerek oviba megy, jól előkészítette és minden flottul megy. De a többség belekényszerül egy helyzetbe, amit mindenáron meg kell oldania, hiszen enni kell, ruhára is kell költeni, fenn kell tartani a családot. Ezért az első adandó vállalkozási lehetőségbe belekapaszkodik. Így születnek a kényszervállalkozások, amik ideig, óráig működnek, de rengeteg energiát és pénzt emésztenek fel és nagyon kétes a sikerük. Ráadásul most a világ átalakulóban van! 

 

Csak azok maradnak talpon, azok az emberek lesznek sikeresek, akik tűpontosan tudják, hogy kik  ők, mit is akarnak maguktól és az élettől. Akik, ha álmukból is felébresztik őket, akkor is felpattannak és tudják, hogy mi a következő lépés! 

 

Nem baj, ha még nincs konkrét elképzelésed, nem baj, ha még csak most körvonalazódik, hogy mi az a tevékenység, amit szívesen csinálnál. 

 

A jókor, jó helyen feltett, jó kérdéseimmel meg tudod magadnak fogalmazni majd a céljaidat, meg fogod találni, mi az, ami érdekel, miben vagy jó, mi az, amit a szíved diktál. Mert „Abban higgy, amit a szíved diktál!" :-) 

 
Bejelentkezés

ÍRJ ÜZENETET


Elérhetőségek

Email: info@evakral.hu
Phone: +36 20 569 81 23

Egyéb linkek

Sportos mami