R. Král Éva-Life coach

Rólam

Egész életemben emberekkel foglalkoztam, azzal, hogy a munkám által szebbé tegyem a mindennapjaikat, hogy értéket adjak. Egy konferenciával, esküvővel, céges bulival, amikor rendezvényszervező voltam. Amikor fitness edző lettem, a célom az volt, hogy a hozzám járó edzettkéim letegyék a napi terhet a vállukról, legalább arra az egy órára, amíg velem együtt mozognak. Célom volt, hogy egészségesebbek legyenek, nőjön az önbizalmuk. Az éltetett és éltet a mai napig, amikor látom, hogy az, aki rosszkedvűen jön el hozzám, tele gonddal és feszültséggel, az szabadabban, könnyebben, mosolygósabban távozzon tőlem, nem feltétlenül azért, mert megoldódott minden gondja egy szempillantás alatt, hanem mert volt, aki meghallgassa, aki figyelt rá. 

Amikor a Sportosmami márkát létrehoztam az volt a misszióm, hogy picibabás anyukáknak megmutassam, hogy a pici mellett is lehetnek önmaguk, lehet magukra idejük anélkül, hogy bűntudatot kellene érezniük.

 

Minden egy fele mutat és a life coach énemben csúcsosodik ki. Eddig is az volt a fókuszom, hogy feltárjam az emberek előtt, hogy mennyi mindenre képesek, ha egy kicsit odafigyelnek magukra. Life coachként ezt már szakmai tudással a hátam mögött teszem.

 

 

A Life coach végzettségemmel kapcsolatos információk, a bizonyítványom:

 

 

 

 
Bejelentkezés

ÍRJ ÜZENETET


Elérhetőségek

Email: info@evakral.hu
Phone: +36 20 569 81 23

Egyéb linkek

Sportos mami