R. Král Éva

Reformáld meg a céges rendezvényeidet!

Eleged van a középszerűségből? Kitörnél a szürkeségből? Egyedülálló és kimagasló eredményekre vágysz?

 

Gondolkodj főnök helyett vezetőként!

Karold fel a munkatársaidat! Egy nagyszerű vezető a hegycsúcson is emlékszik arra, honnan indult, és tudja, hogy felelősséggel tartozik mind cége, mind munkatársai iránt. Elöl jár, irányt és példát mutat, ugyanakkor nyitott munkavállalói szükségleteinek felismerésére. Előre gondolkodik és időben lép.

 

Legyél te is kimagasló vezető, és biztosítsd munkatársaid testi-lelki egészségét csapatépítő eseményekkel!

 

 

 

 Iratkozz fel a hírlevelemre! 

 

Válassz szolgáltatásaim közül!

 

 

Coaching alapú csapatépítő rendezvények teljes körű szervezéssel

 

Minőségi, komplex és átgondolt csapatépítő boot camp-et szeretnél elszálló szervezési költségek nélkül? Alkalmazz 3:1 munkaerőt, és biztosítsd minden idők legjobb céges eseményét! 

 

Fél- és egynapos, hétvégi vagy többnapos csapatépítő boot camp-ek és szabadidős programok az ország egész területén vagy online kkv-knak.

 

Egy személyben nyújtok megoldást minden problémátokra:

 

 • 15 éve foglalkozom emberekkel, így rugalmasan állok bármely problémához.
 • 5+ éves nagyvállalati és hotel-rendezvényszervezői tapasztalatom a garancia arra, hogy a legapróbb részletekről sem feledkezem meg, és mindenki jól érzi magát.
 • Edző-pilatesoktatói múltam biztosítja, hogy teljesen átmozgassam a csapatot.
 • Coach-ként pedig a teamed problémáira fókuszáló, hatékony és eredményes tréningsorozatot vagy csoportos coachingüléseket biztosítok, melyek tényleges változást indítanak el.

 

 

Ajánlatot kérek!  

 

Miért éri ez meg neked?

 

 • Teljes körű, időtakarékos és költséghatékony megoldás.
 • Nincs szükség teamértekezletekre, hiszen csak velem kell egyeztetned a részleteket.
 • Személyem a garancia arra, hogy te és a csapatod mindenből a legjobbat kapjátok majd.

 

 
 
 

 Feliratkozok a hírleveledre!

 

Hogyan működik a csapatépítés teljes körű rendezvényszervezéssel szolgáltatáscsomag?

 

    1. lépés: 2 órás deep coaching,

melynek során fényt derítünk a leküzdendő problémákra, meghatározzuk a csapatépítő tevékenység célját és jellegét, a felhasználható idő- és pénzügyi keretet.

 

    2. lépés: Árajánlat,

mely feltárja számodra a teambuliding részleteit, és ismerteti a program- és költségterveket.

 

    3. lépés: Szervezési munkálatok,

mely idő alatt az egyes döntések jóváhagyásán kívül neked nincs további tennivalód! Koncentrálhatsz arra, ami igazán fontos, kézben tarthatod céges ügyeidet, tölthetsz időt a családoddal, miközben minden a tervek szerint alakul.

 

    4. lépés: Csapatépítő esemény

Akár egy közös nap, akár egy egész hét, én mindvégig melletted és a csapatod mellett állok majd. Szívesen intézkedem, legyen szó étkezési vagy egyéb kérésekről, kiegészítő programokról vagy virágbekészítésről.

 

A teambuilding gerincét adó csapatépítő játékokat és egyéb tevékenységeket az előre megbeszéltek szerint én magam tartom majd meg, ahogy a kiértékelési folyamatokban is legjobb tudásom szerint veszek részt.

 

    5. lépés: Folyamatértékelés és lezárás, 

mely során vezetői megbeszélés keretében értékeljük az esemény részleteit és hatásait, megvitatjuk a kollégák visszajelzéseit, és igény szerint további stratégiát építünk az employee coaching az irodában szolgáltatáscsomag felhasználásával.

 

 

Biztosíts kollégáidnak felejthetetlen élményeket, add meg nekik a megbecsültség érzését, és válassz költségtakarékos megoldásokat!

 

A jó vezető nemcsak célokról, motiváltságról is rendszeresen és időben gondoskodik.

 

 

 

Ajánlatot kérek!

 

 

 

 Így dolgozok én: 

 

#missionimpossible #csapatépítés
A minap megkeresett egy IT cég vezetője, hogy szeretne egy csapatépítő rendezvényt. Ahogy szoktam, egy 2 órás deep coaching ülés alkalmával feltártam, hogy miért is lenne szükség erre. Miután végeztünk, elindultak a kishangyák a fejemben. IT cég, férfiak, összeszokott csapat, némi surlósással, kommunikációs nehézségekkel, time management-re fittyet hányással... Mivel is tudnám őket felrázni, összerázni.

Ekkor kipattant az ötlet!
Adok nekik egy Mission Impossible-t. Ez a háttértörténet:
Budapesten rendezik a világ egyik legnagyobb IT konferenciáját, melyet egy orosz érdekeltségű IT és internetbiztonsági cég szervez. A megrendelő cég, mint a Magyar Állam egyik kulcsfontosságú informatikai tanácsadó cége, aki, mint utólag kiderül, kettős ügynöki feladatokat lát el, államtitkokat akar átadni az orosz titkosszolgálatnak. Erről tudomást szerez a Magyar Állam és a TEK-et küldi az munkatársakért, akiket a lakásukról elrabol és egy elhagyatott gyárépületbe szállít lecsuklyázva.

Itt a gyárépületben kell feladatokat megoldani a kollégáknak ahhoz, hogy életben tudjanak maradni, kijátszani a magyar, illetve az orosz titkosszolgálatot, hogy aztán végül az amerikaiaknak adják el az információkat. Erre összesen 4 órájuk van! "

Ez csak egy ötletem a sok közül. Ha te is szeretéd meglepni hasonlóan izgalmas eseménnyel a csapatodat, keress bizalommal!

 

Ti ezt a helyzetet hogy oldottátok volna meg?

 

 

Employee coaching az irodában

 

A béren kívüli juttatások egyik leghasznosabb módja, ha önismeretet és fejlődést kínálsz kollégáidnak. Azok a férfiak és nők, akik magabiztosak saját szükségleteik és céljaik megfogalmazásában, képesek sikerre vinni nemcsak önmagukat, hanem cégedet is.

 

Miért éri ez meg neked?

 

 • A csapat sebessége mindig egyenlő a leglassabb csoporttag sebességével. Tegyél róla, hogy a te csapatod ritmusa legyen a legjobb, és előzzetek meg mindenkit!
 • A munkatársaidról való gondoskodás, az egyensúlyra való törekvés olyan többletjuttatások, melyek nem minden cégnél elérhetők. Növelheted kollégáid megbecsültségérzését és fokozhatod lojalitásukat.
 • Az egyénre szabott figyelem növeli a produktivitást, az újonnan megnyitott kommunikációs utak pedig előremozdítják a csoportkohéziót.
 • Sokat tanulhatsz önmagadról és csapatodról vezetőként, miközben alkalmat adsz munkavállalóidnak arra, hogy ők is fejlődjenek.

 

A pénzedért mérhető eredményeket, dinamikus és összetartó csapatot, valódi fejlődést kapsz.

 

Nagyvállalati megoldások nagyvállalati költségek és kockázatok nélkül.

 

Sikeres céget szeretnék!

  

 

Hogyan működik az employee coaching üzleti partnereknek szolgáltatáscsomag?

 

 1. lépés: Általános felmérés és konzultáció,

melynek során megismerem nézőpontodat és felmérem csapatod szükségleteit. Ez lehetőséget ad számomra, hogy valóban rátok szabott, egyedi ajánlati csomagot állítsak össze.

 

 1. lépés: Árajánlat,

mely részletesen feltárja előtted a közös fejlődés lehetséges útjait.

 

 1. lépés: Stratégia kialakítása és vezetői coaching,

mely lehetővé teszi számodra, hogy példát mutass munkavállalóidnak, és magad is a fejlődés útjára lépj. Együtt keressük meg a csapatod gyenge pontjait, és kialakítjuk egyéni, ill. csoportos stratégiánkat.

 

 1. lépés: Önkéntes coachingfolyamat a munkavállalókkal

Azon munkavállalók, akik élni kívánnak a coaching eszközeivel, egyéni konzultációkon vehetnek részt, melyek róluk és értük szólnak. Bizalmas légkörben, titoktartás mellett tárjuk fel elakadásaikat, és dolgozunk ki tervet azok feloldására.

 

 1. lépés: Folyamatértékelés és lezárás, további stratégia kialakítása

Az árajánlatban foglaltak szerinti időpontban közösen tekintünk vissza a folyamatra, valamint értékeljük annak lépéseit és sikerét. Az esetleges további együttműködésről preferenciáidnak megfelelően, közösen döntünk.

 

Egyéni és csoportos coaching munkavállalóid számára online és offline Székesfehérváron, Budapesten és online az ország egész területén. A sikeres cég legfőbb ismérve, hogy nem rejti el a hibáit. Feldolgozza és kijavítja őket.

 

Sikeres céget szeretnék!

 
ÍRJ ÜZENETET