Pár sportág pároknak

Kedves SportosMamik és Papik!

 

Szoktatok együtt sportolni? Nem, de szeretnéd, ha lenne ilyen jellegű közös programoktok (is)?

Olvassátok tovább, és remélem megtalàljátok számoktokra a megfelelő mozgásformát!

Úgy érzed, kicsit elsodort benneteket egymás mellől a napi rohanás? Mindenki csinálja a maga dolgát, estére fáradtan estek be az ágyba? Nincs időtök egymásra a gyerekek, vagy munka mellett? 

Találjátok meg újra a közös hangot, éljetek át együtt új élményeket! Íme néhány ötlet, milyen sportokat űzhettek közösen:

1) Tánc

Attól függ, milyen a vérmérsékletetek. A konzervatívabb standard táncok, a tüzesebb latin, vagy a forró argentín tangó áll hozzátok közelebb? Vagy a népzene vonz benneteket? Szinte minden városban találtok táncklubbokat, amik általában indítanak felnőtt csoportokat is! 

2) Gyúrunk vazze'?

Miért ne lehetne közösen emelgetni a vasakat? Személyi edzővel közösen alakítsatok ki páros edzéstervet. Az edzőtermek többségében gyerekmegörző is van, így addig amíg sportoltok a gyerekek is jó kezekben vannak. 

3) Túrázás

A természet csodás szépségeinek közös felfedezésénél nem is nagyon van szebb dolog. Egy romantikus piknik egy eldugott tisztáson, a jó levegőn, felejthetetlen közös élmény lehet!

4) Tollaslabda, tenisz, fallabda

Ha nincs ritmusérzéketek és az idő se kedvez a túrázásnak, még mindig van mááááásik ötletem, ;) hogyan sportoljatok közösen. A tenisz, falladba,kiválóan fejleszti az állóképességet, segít összehangolni a szem, kéz koordinációt. Ez ugyan már egy kicsit a versengésről is szól, de néha kell az adrenalin is. ;) 

5) Randi a jégpályán?

Itt a korcsolya szezon! Korizzatok egyet, majd igyatok meg a karácsonyi forgatagban egy puncsot, forralt bort vagy forró csokit! Nincs is romantikusabb, mint a feldíszített városban sétálni egyet a kori után!

Kellemes közös élményeket és jó szórakozást kívánok!!! :)

 

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek, oszd meg másokkal is! :) 

 

Végzettségeim:
KJF Idegenforgalom és szálloda szak
Fitness Company: aerobik sportedző
végzettséget igazoló dokumentumok
Rendelkezem:
OKJ-s vizsgával (aerobik sportedző)
Szakmai felelősségbiztosítással
Pilates oktatói végzettséggel