Mítoszok és legendák - Hasizom formálás

Kedves SportosMami! 

 

Igazán szoros a verseny az izmok között. A nők jelentős része kerek és feszes popsit szeretne, míg a másik részük a hasizmát szeretné formálni. Köznyelven ezt az jelenti, hogy ne lógjon a fenekünk és ne buggyanjon rá a nadrágra a derekunkat körbefonó zsírpárna.

Léteznek szájról szájra terjedő anekdoták a hasizom formálásával kapcsolatban.  Ma ezekről a mítoszokról és legendákról olvashatsz.

Mindennek előtt szeretném leszögezni, hogy nincs helyi zsírégetés. Azaz nem tudsz csak a hasadról, vagy csak a fenekedről, combodról fogyni és a hasunkon lévő zsírpárnát sem lehet átmaszízozni a mellünkbe.... Tudom, bennem is egy világ tört össze... ;-)

 

Ha az első sokkon túl vagy és nem zártad be azonnal a blogom, akkor először is köszönöm, másodjára pedig folytassuk is egy következő legendával. 

Csak hasizom gyakorlatok végzésével nem lesz kisebb/laposabb a hasad. 

Azt szokták mondani, hogy az úgynevezett "Sixpack" azaz a kockás hasizom a konyhában készül. Azaz először is ÉLETMÓDOT kell váltani, nem, nem diétázni, koplalni, a legújabb, legtrendibb fogyókúrás őrületnek, vagy csodabogyónak, gépnek hinni. Rendesen, tudatosan, odafigyelve étkezni. Megfelelően mennyiségben végezni erősítő és kardió gyakorlatsorokat is. Már hallom is a gondolataidat: Ki szeretne kockás hasat, ami úgyis csak ideig, óráig fenntartható állapot? De akár szeretnél kockás hasat, akár csak egy keveset szeretnél fogyni, MINDEN!!!! az életmódváltással kezdődik.

 

Végezz sok kardió mozgást, táplálkozz tudatosan, edz keményen és eléred a hőn áhított célt! 

 

Szép estét Mindenkinek! 

 

Éva

Végzettségeim:
KJF Idegenforgalom és szálloda szak
Fitness Company: aerobik sportedző
végzettséget igazoló dokumentumok
Rendelkezem:
OKJ-s vizsgával (aerobik sportedző)
Szakmai felelősségbiztosítással
Pilates oktatói végzettséggel