R. Král Éva-Life coach

Az első beszélgetésünk előtt..

Mielőtt igent mondasz az első beszélgetésünkre, kérek, hogy nézd meg vagy olvasd el az alábbiakat, hogy tiszában legyél azzal, hogy én, mint coach, miben tudok neked segíteni és milyen eszközökkel. 

Ha inkább meg szeretnéd nézni:

 

 

 

Ha inkább elolvasnád:

Készülj fel most egy szárazabb definícióban és leírásban gazdagabb részre, melyben bemutatom neked, hogy mi is a coaching, mire, milyen élethelyzetben használható. Ez egy általános leírás. Kérlek, hogy mielőtt eljössz hozzám coachingra, ezt olvasd végig: 

Mi a coaching? 

A coaching egy személyre szabott beszélgetés sorozat, melynek célja, hogy feltárjuk a benned lévő lehetőségeket, a kétes helyzetekben, eldöntendő kérésekben segítsek előcsalogatni belőled a kérdéseim által a válaszokat, ezáltal hamarabb megtalálod a megoldást, jobban fogsz bízni magadban, jobban megtanulod egyes, problémás helyzetekben a működési mechanizmusod, melyet a későbbiekben már magadtól is elő tudsz hívni, már magadtól megtalálod a válaszaidra.

A coach nem ad tanácsot, így a coaching nem tanácsadás és nem mentoring. Az Ügyfél (Coachee) ismeri legpontosabban saját élethelyzeteit, az előtte álló feladatokat illetően a legjobb megoldással, megoldásokkal Ő rendelkezik.

A coach fejlesztő támogatást biztosít. Kérdéseivel, alkalmazott technikáival, eszközeivel segíti hozzá az Ügyfelet a kitűzött cél eléréséhez.

Mire (milyen problémák megoldására) jó a coaching? A coaching különböző fajtái leginkább akkor segítenek, ha a – mentálisan egészséges – kliens konkrét probléma megoldásában vagy meghatározott kompetencia fejlesztésében kíván tényleges eredményt elérni. Így a coach képes segíteni, ha az ügyfél:

  • egy nehéz élethelyzetben, vagy feladat-végrehajtásban elakadt,
  • változtatni akar az egyes helyzetekre adott reakcióin (gondolatain és/vagy magatartásán),
  • konfliktusát akarja rendezni,
  • problémamegoldását javítaná,
  • sikeresebb, hatékonyabb akar lenni,
  • egyensúlyt, összhangot teremtene életszerepei között,
  • stresszel való megküzdését javítaná,
  • kreativitását fejlesztené,
  • sikeresebben alkalmazkodna a változásokhoz.Bejelentkezés

ÍRJ ÜZENETET


Elérhetőségek

Email: info@evakral.hu
Phone: +36 20 569 81 23

Egyéb linkek

Sportos mami