R. Král Éva

Megújulás

Olyan egyszerű leírni és milyen nehéz megvalósítani!

Coachként embereknek segítek megtenni mindezt és minden esetben eddig sikerült is. De mint általában a suszternek is lyukas a cipője, így a saját megújulásom sem ment zökkenőmentesen. 

 

Most elárulok egy titkot! A coachok is ugyanolyan “halandó” emberek, mint a “civilek”, azaz saját magukat sokkal nehezebben és hosszabb idő alatt rángatják ki a gödörből, hiszen a mi látómezőnk is beszűkül, ha a gödör mélyén vagyunk. Ezért én is elmentem coach-hoz, hogy jobban lássam a saját helyzetemet és a céljaimat. Ki is kristályosodott, hogy mi az, amit szeretnék és hogyan szeretném. Elindultam hát azon az úton, amit kijelöltem magamnak, de egy idő után elfáradtam, újra elvesztettem a fókuszt, leültem, mint az iszap és csak vártam, hogy történjen már valami, meg keseregtem, hogy nem ott tartok, ahol tartani szeretnék. 

 

 

 

Majd engem is elért a covid.

 

December 1-én bezáródott az ajtó és otthon maradtam a férjemmel, aki szintén beteg lett, a 6 éves kislányommal és a nagyobbik nevelt fiammal. A férjemet jobban elkapta a kórság, hosszabb ideig is volt beteg, szövődménye is lett, bekerült a kórházba is. (Szerencsére már jól van! )  Időközben a kislányom is elkapta tőlünk. Szóval ott álltunk, hogy hol a férjemhez szaladtam és láttam el jobbnál-jobb tanácsokkal, és teljesítettem a kérésit, hol a kislányomat szórakoztattam. Miközben én is szenvedtem, de menedzselni kellett az életünket. A bevásárlásokat úgy kellett intéznem, hogy mindig legyen körülöttünk valaki, aki el tud menni helyettünk boltba. Főztem, mostam, takarítottam, szóval az élet nem állt meg.

Valahol az 5. napon kapcsolt le az érzelem központom. Csináltam mechanikusan a dolgom. Még büszkélkedtem is a férjemnek, hogy milyen jól bírom, nem omlok össze, ellátom a családom. Majd miután a férjem bement a covid ambulanciára, mert már 12 napja volt hőemelkedése és köhögött, és bent tartották megfigyelésen, akkor omlottam össze. Akkor tudatosult bennem, hogy akár el is veszthetem őt.

Nem lehet tudni, hogy milyen lapot húzunk 19-re. Neki nem sikerült olyan könnyen átesnie ezen az egészen, sem testileg, sem lelkileg. Nehéz napokon vagyunk túl. Amikor felmerül az elmúlás lehetősége, akkor az ember egy olyan hatalmas lökést kap az élettől, nevezhetjük akár pofonnak is, hogy nem lehet nem észhez térni tőle!

 

Egyszeriben szó szerint megvilágosodtam. 

 

Úr isten! Csak az elmúlt 2 évben, hányszor, de hányszor omlottam össze és hányszor raktam újra össze magam. (Az elmúlt 20 évemről nem is beszélve) Hányszor hittem azt, hogy nem bírom tovább, mégis itt vagyok.  Azt éreztem, hogyha ez nekem sikerült és én meg tudtam csinálni, akkor erre más is képes, de nem biztos, hogy van hozzá eszköztára. Én pedig már sok mindenen keresztülmentem, sok szögből megvilágítottam az ügyem ez alatt a 2 év alatt. Spirituális, pszichológiai módszereket, önfejlesztő könyvek tucatjait, meditációkat, kezeléseket. Hirtelen elöntött a melegség és azt éreztem, hogy IGEN, ez az az út, amit kerestem egész eddig! Ezek összességéből pedig összegyúrtam egy olyan módszert, mellyel adni tudok eszközöket ahhoz, hogy megtalálja a saját útját az is, akinek szüksége van rá. Ez a Főnix program, amit ide kattintva érhetsz el! 

 Olyan élethelyzetben lévőknek dolgoztam ki ezt a programot, akik épp úgy, mint én, érzik magukban az erőt, a tenni akarást, de nem tudják, hogy merre és hogyan induljanak, nem látják maguk előtt az utat tisztán. A csoportos program Február 14-én indul! Az egyéni program pedig bármikor elkezdhető! 

Addig is, még nem késő csatlakozni a 21 napos, Élj meg a jég hátán is kihívásomhoz sem! Ez a kihívás megalapozhatja a jövődet. Általa lerakhatod az önbizalmad, önszereteted, céljaid alapjait, amivel aztán egy olyan biztos alapot tudsz teremteni magadnak, ami ellenáll minden külső behatásnak! Itt tudsz regisztrálni rá!

Azokat az időket éljük, amikor mindennél fontosabb egy biztos alap! Amihez bármikor lehet nyúlni. Ami megvéd mindentől, és mindenkitől, aki "ártani" akar neked vagy csak irígy, mert te már ott tartasz, ahol. De nem zár be, sőt, ellenkezőleg! Egy erős fundamentummal kinyílik előtted a világ!  A megújulás útja nem könnyű, sokszor kényelmetlen, kellemetlen szembesülni a saját magunk által generált korlátokkal, negatív gondolatokkal. Nehéz lebontani ezeket az önkorlátozó cselekedeteket. De az út végén ott lesz előtted az az élet, amire mindig is vágytál! Gyerünk! Mire vársz még? Indulj el! 

 
ÍRJ ÜZENETET