Lásd meg a szépet, a jót, mert az élet szép

Kedves SportosMami! 

 

Az elmúlt napok, hetek történései miatt joggal érezheti az ember a jövőjét sötétnek, kilátástalannak. 

Döhösek vagyunk és félünk egyszerre. Sok a megválaszolatlan kérdés. A MIÉRT? A hogyan tovább? Érdemes-e egyáltalán tervezni, mert mi lesz akkor ha..... ?

 

Előkerülnek az "Én megmondtam... " emberek, akik puffogtatnak, majd szépen visszabújnak a barlangjukba. Sokan előrevetítik a világvégét, mert szerintük megértünk rá. Mégtöbben arra használják, hogy gyűlöletet keltsenek, megosszanak és egymás ellen fordítsák az embereket, népeket, vallásokat.

Nem kell a fejedet a homokba dugni és nem is szabad. Ezek a történések az életünk részei. Ugyanúgy, ahogy a boldogság, a szomorúság is teljesen normális emberi érzés. Aki azt mondja, hogy sosem volt még szomorú, nem aggódott vagy kételkedett, az hazudik. Leginkább saját magának. 

Igenis fel kell tennünk magunkban a Miért? A hogyan tovább? A mi lesz ha... kérdéseket.

Alkalmazkodni kell a folyamatosan változó világhoz, látni kell hogy csak a változás állandó. 

Tudatosítsd magadban, hogy ez igenis megtörtént, létezik és van, de ez egy szelete a világnak. Ha csak ezekre a rossz dolgokra koncentrálsz, boldogtalan, óvatos, zárkózott és gyanakvó ember leszel. Mindenkiben a rosszat fogod látni. 

A világ alapvetően szép és jó, jó benne élni. Tele van csodákkal, emberséggel, szeretettel, szerelemmel, kedvességgel,őszinteséggel és nyitottsággal. 

Gyönyörű tájak, szép emberek, csiripelő madarak, a napfelkelte, a naplemente, a téli hóesés, a nyári forróság, az ősz megannyi színe, a tavasz virágillata. Gyereked ölelése és kacaja, a párod csillogó tekintete, a szüleid óvó ölelése, testvéred örök hűsége, barátaid kitartása. Ezek miatt szép minden nap, ezért érdemes felkelni és menni. 

Hajlamosak vagyunk mindezeket természetesnek venni és nem értékelni egy idő után. Az ilyen tragédiák világítanak rá arra, hogy mennyire múlandóak is vagyunk és mennyire fontosak is ezek az aprónak hitt dolgok. Mert ezek az apró dolgok jelentik az ÉLETET! 

Vedd észre, ÉLJ!!!!  Mert az élet egy csoda! 

Végzettségeim:
KJF Idegenforgalom és szálloda szak
Fitness Company: aerobik sportedző
végzettséget igazoló dokumentumok
Rendelkezem:
OKJ-s vizsgával (aerobik sportedző)
Szakmai felelősségbiztosítással
Pilates oktatói végzettséggel