Hétfői Motiváció - Légy biztos magadban

Kedves SportosMami! 

 

"Ne erősködj, úgy sem fog sikerülni! Miért csinálod, nem vezet ez az út sehova! " és még hasonló kérdésekkel találkozol te is nap mint nap? 

Életem során én is találkoztam már olyan emberekkel, akik magukból indultak ki, akik nem tudtak kezdeni semmit az életükkel, de máséban igencsak járatosak voltak. 

Megpróbálnak visszahúzni, nekik nem sikerült, akkor neked se sikerüljön! Ha hagyod magad, addig fogják mondani, míg magad is elhiszed, nem fog sikerülni. Tényként fogja kezelni az agyad. Mert ha valamit elég sokáig mondanak neked, a valóságoddá válik. 

 

Ne hagyd magad! Tudd, hogy jó irányba mész!! Lehet, hogy néha eltévedsz, körbe-körbe mész, vagy egyhelyben állsz, de ez a te utad, a te tempod, a te életed, a te céljaid. 

Ha netán egy-egy próbálkozásod nem sikerül, jusson eszedbe, hogy két lehetőséged van. Vagy nyersz, vagy tanulsz. Mert elbukni csak akkor lehet, ha nem csinálsz semmit. Állj fel, porold le magad és menj tovább! 

Vedd körbe magad olyan emberekkel, akik inspirálnak, mosolyt csalnak az arcodra, akikkel együtt szárnyalhatsz. Akik mellett Önmagad lehetsz és nem kell szégyelned, hogy neked vannak álmaid, vágyaid, boldog vagy!

 

Minden körülmènyek között légy' önmagad!  Szeresd magad és tiszteld annyira, hogy megörzöd a csillogásod! 

 

Szép és csillogós hetet! ;)

Éva

Végzettségeim:
KJF Idegenforgalom és szálloda szak
Fitness Company: aerobik sportedző
végzettséget igazoló dokumentumok
Rendelkezem:
OKJ-s vizsgával (aerobik sportedző)
Szakmai felelősségbiztosítással
Pilates oktatói végzettséggel