R. Král Éva

Főnix program Exclusive

Elfoglalt vagy? Nincs időd kivárni, amíg lesz szabad időpontom? Gyors segítségre van szükséged? 

 

 

Ha fontos számodra az idő, és a gyors probléma megoldás, akkor a Főnix exclusive program a legjobb választás számodra! 

 

 

Bővebb információ

 

 

Miért válaszd a Főnix Exclusive Programot? 

 

 

 

Ez a csomag azoknak szól, akiknek a sűrű napi programjuk mellett nincs idejük és lehetőségük másokhoz igazodni vagy olyan extrém időbeosztással rendelkeznek, hogy vagy csak nagyon korán vagy csak késő este érnek rá magukkal, az elakadásukkal foglalkozni.  

 

Bővebb információ

 

 

Amikor sarokba szorítanak és kifut az út a lábad alól, amikor rosszul döntöttél és nem maradnak el a következmények, amikor maguk alá temetnek a szürke hétköznapok: van választásod.

Dönthetsz úgy, hogy feladod. Menekülhetsz, vagy megállhatsz és szembenézhetsz a problémával, csak rajtad áll. Tőled függ, merre mész, és te döntöd el, miért.

 

Legyen szó magánéleti válságról, vezetői motiválatlanságról, kiégés megelőzéséről, válaszút előtti döntési nehezségről vagy egy kilátástalannak tűnő helyzet megoldásáról, fordulj hozzám bizalommal! 

 

Segítek, hogy ismét az a karizmatikus vezető és példaképp lehess, akire bármikor számítani lehet és akire sok-sok ember felnéz! Azért, mert most egy rossz periódusban vagy, még ugyanaz az erős és sokak által irígyelt ember vagy, csak épp' most elakadtál az életedben. 

 

Bizalmas légkörben, titoktartás mellett tárjuk fel elakadásaidat, és dolgozunk ki tervet azok feloldására.

 

Bővebb információ

 

 
ÍRJ ÜZENETET