R. Král Éva-Life coach

Én, csak erősebben! - Építsd újra magad válás után

Elválni, különválni, elszakadni egy olyan embertől, akit valaha szerettünk nem lehet könnyű, még akkor sem, ha már nagyon vártuk. Egy ilyen, az élettől kapott jobb egyenes után az ember akarva, akaratlanul is megkérdőjelezi saját magát. Valamit elrontottam, hogy nem működött, hogy megbuktam, hogy nem tudtam végigvinni a holtomiglan-holtodiglan igéretet, amit magamnak és a páromnak tettem. 

Ilyenkor száz és száz kérdés merülhet fel:

  • Hogyan tovább egyedül?
  • Ki vagyok én? 
  • Ki voltam a kapcsolatban?
  • Ki voltam előtte?
  • Ki akarok lenni majd? 
  • Hogyan tudom majd az eddigieket egyedül folytatni?
  • Vissza tudom kapni az előző életem? Egyáltalán akarom? 

 

 Foglalj időpontot!

 

 

 

Nem szégyen félni, nem szégyen kiborulni ettől az egész helyzettől, mint ahogy az se szégyen, ha odaállsz a gyereked elé és elmondod neki, hogy mit érzel. A falaknak le kell bomlaniuk. Kommunikálnunk kell, megfogalmazni az érzéseidet, megismerni saját magadat. Mik az erősségeid, mik a gyengeségeid, a lehetőségeid és milyen veszélyek leselkedhetnek rád. 

 

Csak azok maradnak talpon, azok az emberek lesznek sikeresek, pláne ebben a kifordult világban, akik tűpontosan tudják, hogy kik  ők, mit is akarnak maguktól és az élettől. Akik, ha álmukból is felébresztik őket, akkor is felpattannak és tudják, hogy mi a következő lépés! 

 

 Elbizonytalanodhatsz, meginoghatsz és úgy érezheted, hogy kihúzták a lábad alól a talajt. De van lehetőség arra, hogy újra talra állj! Hogy megtaláld a valódi, független, erős éned, aki minden belső és külső viharnak ellenáll, aki sziklaszilárdan látja, hogy ki is valójában! 

 

A jókor, jó helyen feltett, jó kérdéseimmel meg tudod magadnak fogalmazni majd a céljaidat, meg fogod találni, ki szeretnél lenni, hogyan szeretnéd folytatni az életedet!

 

 Foglalj időpontot!
ÍRJ ÜZENETET


Elérhetőségek

Email: info@evakral.hu
Telefon: +36 20 569 81 23

Foglalj időpontot: itt

Facebook: rkraleva

Instagram: r.kral.eva

LinkedIn: Raboczki-Král Éva