Boldog Majmot!

Kedves SportosMami!

 

Eljött a kínai új év. A Kecske átadta a helyét a Majomnak. Ebből az  alkalomból elkészítettem a minden tudományos alapot nélkülöző, de motiváló(nak szánt)  nagy SportosMami Majom horoszkópot. Olvasd sokszeretettel. :)

Kos

A Kosoknak az idei év csodálatos lesz, sokat fognak sportolni, elérik a kitűzött céljaikat és remekül fogják érezni magukat a bőrükben, így nem kell falnak menniük. 

Bika

Kedves Bikák! Ez az év számotokra is tartogat mindig valami pozitívat, legyetek optimisták, lássátok meg mindenben a jót és ne csak fújtassatok! Kitünő alapot szolgál ez az év arra, hogy elkezdjetek sportolni, vagy ha már sportoltok, mégjobban elmélyedjetek benne.

Ikrek

Idén az Ikrek megtaláljàk a számításukat. Nem lesz az a feladat, amit gond nélkül meg ne tudnának oldani. Bíznak magukban és a cél leveg lebeg a szemük előtt, mind a négy előtt. ;)

Rák

Kikecmeregnek a vízből és napfürdőznek egyet, mert csodaszép az élet és mert néha meg kell állni és élvezni azt, amink van! Rácsodálkozni az élet apró örömeire. Nem mindig kell előre vagy hátra menni, néha az is jó, ha oldalazva mozgunk és végignézzük, mi az amink van. 

Oroszlán

Idén bevállalós leszel, érzed magadban az erőt és tisztában vagy a képességeiddel. Folyton tágítod a határaidat, amivel új távlatokat nyitsz magadnak! Idén a tied lesz az oroszlán rész! No nem azért mert folyton üvölteni fogsz, hanem mert bátor, határozott és erős leszel! 

 

Szűz

A szűzies viselkedés már nem divat! A Majom erőt ad, így ki tudsz állni magadért, a munkádért. Szóval ne kéresd magad, mert a sorbarakott könyveken túl is van élet! És persze Sportra fel!!! 

 

 Mérleg

Kiegyensúlyozott, nyugodt év vár rájuk, lehet, hogy néha kilengenek, de mindig egyensúlyba hozzák magukat, mert megvan bennük hozzá a kellő ambíció! De a sportot se feledjétek! :) 

 

Skorpió

Nem kell mindig azt nézned, ki támadhatna meg, nem kell folyton riadókészültségben lenned. Végy' egy nagy levegőt, ne foglalkozz másokkal, indulj el az általad legjobbnak itélt úton ès sportolj rendszeresen! 

 

Nyilas

Pattanásig feszült vagy? Nem tudod tovább feszíteni a húrt? Nem is kell! Eressz le, pihenj egy kicsit és foglalkozz magaddal! Megérdemled, hogy néhány órát a hétből magadra szánj. Lehet az sport, olvasás, vagy bármi, ami jól esik! 

Bak

Egyik helyről a másikra ugrálsz céltalanul? Tűzz ki egy célt és ugrálj végig a lépéseken, az úton lesznek akadályok, de simán átugrod őket! Jó sport, igaz? ;)

 

Vízöntő

Nehogy kiöntsd a vizzel együtt a gyereket is! Ne add fel, ha valami esetleg nem sikerül. Állj fel és folytasd tovább, mert vagy nyersz, vagy tanulsz! A sport minden nehézségen átsegít!

Halak

Ússz ki a langyos vízből, mert az élet a komfort zónádon kívül zajlik csak igazán! Csinálj minden héten valami számodra új dolgot, meglátod, kinyílik a világ! Például kezdj el sportolni, vagy keress új mozgásformát! :) 

 

Mindenkinek csodás Majom évét kívánok! :)

 

 

Ha tetszett a cikk, kérlek, oszd meg barátaiddal is! :)

 

 

Végzettségeim:
KJF Idegenforgalom és szálloda szak
Fitness Company: aerobik sportedző
végzettséget igazoló dokumentumok
Rendelkezem:
OKJ-s vizsgával (aerobik sportedző)
Szakmai felelősségbiztosítással
Pilates oktatói végzettséggel