Boldog Karácsonyt!

Kedves SportosMami! 

 

 

Itt a karácsony hete! Bevallom őszintén, nincs karácsonyi hangulatom és mégis van. Az idő nem épp télre emlékeztet és még annyi dolgom van addig, hogy csak győzzem. És mégis van. Mert várom. Nem lesz benne semmi különleges, ugyanúgy együtt lesz a család, mint általában szokott. Mégis várom. 

Nem vagyok nagy híve a címzetes ünnepeknek. Ne kössük egy naphoz vagy egy időszakhoz a szeretetet. Szeretni minden nap kell, és el is kell mondani minden nap. 

De ez mégis más. 

Gyerekkoromban is nagyon vártam ezt az ünnepet. Volt egy rituálé. Délután feldíszítettük közösen a fát. Persze Anya mindig ránk hagyta, hogy úgy lesz szép, ahogy mi feldíszítjük, majd a főzést megszakítva bejött a szobába és mindig kritizálta, hogy néz ki a fa. :D :D :D  De ez is a rituálé része volt. :-) Majd megfürödtünk, vacsoráztunk, és jött az ajándékosztás, de előtte még közösen eléneketük a Mennyből az angyalt. Volt egy hangulata.

Mostmár, hogy kirepültem és a saját kis családommal vagyok immáron második éve én is ki szeretnék alakítani saját szokásokat. Tavaly még műfenyőnk volt és abban az évben költöztünk, és a műfenyő talpa valahogy elveszett...ez persze mikor derül ki? Amikor állítottuk fel a fát... Murphy! :-) de megoldottuk. Nyárigumi volt a talapzat. :DDD Ezt nem szeretném folytatni, de olyan hagyományokat szeretnék, amikre ha visszaemlékszik a lányunk és a két fiú, akkor ugyanúgy járja át őket a melegség, mosolyodjanak el és érezzék, hogy különleges ez az ünnep.

Nem attól lesz különleges, hogy mi van a fa alatt. Az élményektől lesz az. Az ezt körbelengő hangulattól.   

Azt kívánom Neked, kedves olvasóm, hogy neked is legyen élményekben gazdag ünneped, olyan, amire jövőre és azután is szívesen emlékszel vissza!

 

Nagyon Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok! 

 

Szép hetet! 

 

Éva

 

Végzettségeim:
KJF Idegenforgalom és szálloda szak
Fitness Company: aerobik sportedző
végzettséget igazoló dokumentumok
Rendelkezem:
OKJ-s vizsgával (aerobik sportedző)
Szakmai felelősségbiztosítással
Pilates oktatói végzettséggel