R. Král Éva-Life coach

Bejelentkezés, Díjak

 

 

 

 

 

 

Bejelentkezni az alábbiakban tudsz:

 Jelen pillanatban csak online, Skype/ Facetime/Messenger üléseket tartok. Amint elmúlik a pandemiás időszak, akkor már lesz lehetőség  élőben, személyesen is konzultálni. 

 

A személyes ülések központi helye Székesfehérvár lesz, de igény szerint Budapesten is tartok üléseket.

 

Díjazás:

Skype konzultáció:                                  7.000 Ft /óra  

Személyes ülés Székesfehérváron:      9.000 Ft/óra

Személyes ülés Budapesten:                11.000 Ft/óra

 

Egy-egy téma megoldása 4-10 alkalmat vehet igénybe, attól függően, hogy mennyire bonyolult az ügyed. Így kalkulálj pénzügyileg kérlek. Persze előfordulhat, hogy 1 alkalom is elég és 15 is kevés, de a 4-10 között általában sikereket érünk el! 

 

Az első ülés minden esetben INGYENES!

Ekkor derül ki, hogy tudunk-e együtt dolgozni, hogy meg tudsz-e bennem bízni, hogy egymásra tudunk-e hangolódni. Megeshet, hogy nem működik kettőnk között a kémia, nem tudsz megbízni bennem, vagy nem vagyok neked szimpatikus. Az is előfordulhat, hogy olyan témát hozol, ami nekem is annyira gyenge pontom, hogy nem tudok elvonatkoztatni a saját helyzetemtől, vagy esetleg kiderül, hogy olyan személy is érintett a témában, akit jól ismerek, aki közel áll hozzám, netán az ügyed túlmutat a coaching kompetenciámon. Ezen esetekben én fogom azt mondani, hogy nem tudunk együtt dolgozni, mert érintett vagyok, ami annyit tesz, hogy a külső nézőpontom megszűnik és ugyanabba a gödörbe kerülök, mint te, így nem tudok objektív lenni, elvonatkoztatni, segíteni neked. Ha túlmutat a kompetenciámon, akkor (még) nem én vagyok neked a megfelelő segítő, de tudok neked ajánlani nagyszerű pszichológust, aki segít neked feloldani a benned lévő gócpontokat.  

 

Kérlek, hogy az alábbiakra legyél figyelemmel:

 

1) Ha tudod, hogy nem fogsz tudni a megbeszélt időpontban találkozni velem, kérlek, hogy 24 órával előbb jelezd felém és megbeszélünk egy másik időpontot. Természetesen én is jelzem feléd, ha valami nekem jönne közbe.

2) 1 alkalommal elfogadom a 24 órán belüli lemondást. Amennyiben többször 24 órán belül mondod le, az óra díja leszámlázásra kerül. 

3) Kérlek, hogy pontosan jelenj meg, hogy legyen elég időnk megbeszélni a téged foglalkoztató kérdéseket.

4) Én mindig pontos leszek, de soha ne mondd, hogy soha, így amennyit kések, annyivel tovább tartjuk az ülést, ha neked is megfelel. 

5) Az első ülés 60-90 perces lehet. Minden további ülés 40-60 perces, attól függően, hogy az adott napon mennyire tudunk gördülékenyen dolgozni, milyen lelkiállapotban vagy.

6) Kérlek, hogy a házi feladatot minden órára készítsd el. Nem azért, mert ha nem, akkor egyest vagy fekete pontot adok, hanem azért, mert a házi feladat elkészítésével is közelebb kerülünk a megoldáshoz, lerövidülhet a coaching folyamat. 

7)  Bármennyire is jó, közvetlen lesz a kapcsolatunk a coaching folyamat során a coaching üléseken kívül nem fogunk kávézni és összejárni. Semmi személyes dologra ne gondolj, csupán csak annyi, hogy én coach vagyok, te pedig a coachee. Ha baráti kapcsolatba kerülnénk megszünne az objektivitásom, onnantól kezdve pedig nem tudnék segíteni neked! 

 

Köszönöm, ha betartod a fenti szabályokat, melyek mindkettőnk érdekeit szolgálják. 

 

 

 

 
Bejelentkezés

ÍRJ ÜZENETET


Elérhetőségek

Email: info@evakral.hu
Phone: +36 20 569 81 23

Egyéb linkek

Sportos mami