R. Král Éva-Life coach

A tánc olyan, mint a coaching! Felszabadítja a benned lévő erőt! Magával sodor, lelkesít, életet visz beléd, miközben rengeteget tanulsz magadról!

Nem hiszed? 

 

Nézd meg a videóimat! 

30 kérdés és válasz a life coachinggal kapcsolatban:

 

 

 

 

Te uralod az időd, vagy az ural téged? 

 

 

Csinálj helyet az életedben a jó dolgoknak!

 

Ha megszabadulsz azoktól a dolgoktól az életedben, amik visszahúznak, meggátolnak a fejlődésben, akkor csodálatos fejlődésen fogsz keresztülmenni! Szelektálj, ismerd fel, hogy mi visz előre és mi gátol. Rossz szokások, visszahúzó barátok, lélekölő munkahely? Legyen bármi is, mérlegelj, hogy mennyi minden pozitívuma, negatívuma van, milyen lehetőségeket rejt a "kapcsolat" és milyen veszélyei lehetnek.

A Life coach olyan, mint egy fegyver! 

 

A Life coach nem végzi el helyetted a feladatod, de ott van melletted, vált vállvetve, hogy segítsen neked legyőzni az akadályokat. Eszközöket, technikákat ad a kezedbe, hogy  

legközelebb már kész fegyverarzenállal küzdj az esetleges nehézségek ellen. :-)

Az új Life coach mód - Nem beauty hack és nem is fotó filter!

 

Manapság divatosak a különböző filterek, különféle módok alkalmazása telefonokon, hogy jobban tükrözzék a videók, képek készítőinek hangulatát, feljavítsák a minőséget,egyediséget kölcsönözzenek neki. Én kitaláltam a life coach módot! ;-)

 

 

Amikor végre kivirulsz, de a barátaid nem értik, mi van veled.

 

A coachingnak van egy nagyon jó hatása. Elmúlik a rosszkedved, kivirulsz, lesznek céljaid és ez bizony meglátszik rajtad. A családod és a barátaid, ha nem tudják, hogy coach-hoz jársz nem biztos, hogy érteni fogják, mi történik veled és előfordul, hogy csak kamilláznak, miért viselkedsz úgy, ahogy. De amint megértik a miérteket, őket is magaddal húzhatod, mert bizony, ugyanúgy, ahogy a nevetés, ragadós! ;-)

 

 

Mi történik az első coaching ülés alatt?

 

Az első ülés nagyon fontos. Itt dől el, hogy tudunk-e együtt dolgozni. Hogy szimpatikusak vagyunk-e egymásnak, hogy megbízunk-e egymásban annyira, hogy megnyíljunk egymás előtt. Bizony, többes számot használtam. A coachnak ugyanis ugyanúgy szimpatizálnia kell a coachee-val mint a coachee-nak a coach-al. Mert ez színtiszta kémia! Csak akkor lesz eredményes a coaching, ha megvan közöttünk az összhang.
Bejelentkezés

ÍRJ ÜZENETET


Elérhetőségek

Email: info@evakral.hu
Phone: +36 20 569 81 23

Egyéb linkek

Sportos mami