A csoda benned van

 

Kedves SportosMami!

 

Itt az új év második hete! Tedd a szívedre a kezed! Sikerült változtatni az életeden, mióta eldöntötted, hogy másképp lesz? Idén megcsinálod!!! 

Ne izgulj! Attól még, hogy nem, nem vagy rossz ember. Csak az első hét nem úgy jött össze...

.... Beteg lett a gyerek, esetleg te, vagy rápihentél a előtted álló évre.

Nem kell ahhoz az új év első napján tenned valamit, hogy máshogy élj. Ha akkor nem tetted, kezd el ma, vagy holnap...

 

De tudnod kell! Nincsennek csodàk! Nem leszel milliomos egyik napról a másikra, nem leszel véknyabb, egészségesebb, jobb időbeosztású egy csettintésre. Ez mind, mind hosszú folyamat.

Persze az interneten terjengenek "titkos" módszerek arra vonatkozóan, hogy lesz lapos hasad napi egy perc hasizom erősítéssel, hogyan vàltoztathatod meg az életedet napi 2 perc gyakorlással.... Elárulom, SEHOGY!!!

Ezek mind-mind egyszerűbbnek TŰNŐ utak, amik elhitetik veled, hogy minek építsd a házadat tégláról téglára, ha a tetővel is kezdheted, hiszen úgy is az van legfelül....

De ez nem ilyen egyszerű. Az életmódváltás, az egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb jövő nem attól lesz, hogy álomba ringatod magad... Az attól lesz, hogy leülsz, átgondolod, megtervezed és teszel érte nap mint nap!

Sokszor és mégtöbbször kell legyőzni magad. Lesznek olyan napok, amikor könnyű lesz és lesz, hogy úgy érzed semmi sem jön össze!

De a lényeg, hogy csináld! Ne add fel! Tedd meg az első, majd a második lépést! Lebegjen az a szemed előtt, hogy képes vagy rá! Meg tudod csinálni.

Ami a legfontosabb! Sose mástól várd el, hogy megtegye helyetted ezeket a lépéseket!

Nincsennek csodák, vagy csodás módszerek! A csoda benned van! Használd ki, élj vele! Aknázd ki a saját lehetőségeidet! Meglátod, többre vagy képes, mint azt bármikor is hitted! 

 

Csodás hetet kívánok! 

Éva

 

 

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek, oszd meg másokkal is! 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Ne félj követni az álmaid

A komfortzóna kényelme

Légy' biztos magadban!  

 

 

 

Végzettségeim:
KJF Idegenforgalom és szálloda szak
Fitness Company: aerobik sportedző
végzettséget igazoló dokumentumok
Rendelkezem:
OKJ-s vizsgával (aerobik sportedző)
Szakmai felelősségbiztosítással
Pilates oktatói végzettséggel